News Flash:

Oana Roman sare la gatul lui Marcel Toader. "Daca te-au lasat sase neste...!"

8 Septembrie 2017
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman plange
Marcel Toader a fost cel mai vocal in scandalul divortului dintre el si Maria Constantin. In timp ce cantareata a preferat sa fie discreta si a avut foarte putine aparitii publice in care a vorbit despre subiect, afaceristul a facut multiple declaratii controversate si acuzatii foarte grave.


Pentru acest gest de a-si denigra viitoarea fosta sotie la televizor, Marcel a fost aspru criticat, nu doar de „ciracii” Mariei, asa cum a spus el, dar si de diverse persoane publice. Oana Roman, care il cunoaste personal pe el, dar si pe fosta lui sotie, Gabriela Cristea, l-a desfiintat pe o retea sociala.


„M-am abtinut mereu sa comentez pe altii, sa judec sau sa-mi dau u parerea. Am facut-o doar atunci cand stiam clar despre ce vorbesc si am mentinut mereu o pozitie civilizata. Sunt socata, insa, sa vad circul penibil la care se preteaza Marcel Toader, expunandu-si al doilea divort la TV, aruncand cu noroi intr-o femeie”, a scris Oana.


Vedeta a facut referire si la modul in care Marcel s-ar fi imbogatit in urma divortului de Gabriela. „Dupa ce din contul Gabrielei Cristea a disparut aproape jumatate de milion de euro, bani din munca ei cinstita, bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l-a facut la TV atunci, pe enorm de multi bani cand au divortat (el cu gura lui mi-a spus ca au fost cateva zeci de mii de euro), acum a gasit o noua victima. Daca esti barbat educat, nu-ti faci femeia curva doar pentru ca esti frustrat ca te-a parasit. Daca esti barbat, nu faci circ la TV pentru bani, chiar daca ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la munca!”, a mai scris ea.

marcel toader scandalul divortului maria constantin judec oana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004632 (s)