News Flash:

Conducea masina la 1 noaptea intr-o padure cand, deodata, a vazut un copil pe mijlocul drumului. A oprit sa vada ce e cu el. I-a inghetat sangele in vene in secunda urmatoare! Uite ce i s-a intamplat

7 Septembrie 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
masina

O tanara din Statele Unite a avut parte de un incident socant, pe care l-a povestit prietenilor ei de pe Facebook, in incercarea de a trage un semnal de alarma.


Totul s-a intamplat in timp ce conducea masina pe un drum intunecat. La un moment dat, a vazut pe mijlocul soselei ceea ce parea a fi un copil abandonat.

 

Speriata, a oprit autoturismul in dreptul lui si era gata sa se dea jos, pentru a-l ajuta pe cel mic. Acela a fost momentul in care a observat doi barbati, purtand cagule, aparand dintre tufisuri si incercand sa deschida usile.

Din fericire acestea erau inchise. Speriata, femeia a demarat in tromba si a reusit sa scape. Ulterior si-a dat seama de ceea ce i se petrecuse. Copilul nu era real, ci era o papusa pusa de hoti in drum pentru a opri masinile.


Odata stationate, acestea erau atacate de cei doi talhari, iar daca usile masinii nu erau blocate, aveau o prada sigura.

 

Din fericire toate masinile moderne au un sistem care blocheaza automat usile in mers. Cu toate acestea, fiti mereu cu bagare de seama atunci cand stationati in locuri intunecate, iar inainte de a iesi din masina studiati cu atentie imprejurimile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004451 (s)