News Flash:

SOCANT! O bestie din Peciu Nou a violat o fetita de cinci ani. Acesta a fost arestat

8 Septembrie 2017
2328 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Barbatul de 31 de ani acuzat ca a intretinut relatii sexuale orale cu o fetita de doar cinci ani, din Peciu Nou, va ramane dupa gratii, cel putin in urmatoarea perioada.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, Vetisan Andrei Nicolae a fost acuzat de viol si adus in fata magistratilor Judecatoriei Timisoara care au dispus arestarea preventiva a acestuia pentru o perioada de 30 de zile.
„Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, au rezultat urmatoarele: In data de 02.09.2017, in jurul orelor 14.00, pe raza localitatii Peciu Nou, in apropierea blocurilor 484, in curtea fostei crese din localitatea Peciu Nou, jud. Timis, inculpatul Vetisan Andrei Nicolae ar fi intretinut cu o persoana vatamata minora (in varsta de 5 ani) acte sexuale orale, fara ca aceasta sa poata intelege semnificatia actelor la care este supusa si fara a exista un consimtamant valabil din partea sa. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si a stabilirii raspunderii penale”, au transmis procurorii, scrie tion.ro.
Acestia precizeaza ca „punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nici o situatie sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

peciu nou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005782 (s)