News Flash:

O noua piata volanta in Timisoara

21 Iulie 2014
781 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Local Timisoara a adoptat o hotarare prin care se modifica programul de functionare a pietei volante de langa Stadionul "Dan Paltinisanu".
Aceasta va functiona si in zilele de miercuri, nu doar sambata, cum se intampla pana acum. In plus, o a doua piata volanta destinata exclusiv producatorilor va fi deschisa in zona Steaua.
„Vom extinde ideea realizarii de piete volante pentru ca am vazut ca primul experiment are foarte mare succes. Vin multi producatori autentici pe amplasamentul de langa Casa Tineretului, langa Stadionul "Dan Paltinisanu" si vin foarte multi cumparatori. Prin urmare, avand si semnale primite in campania electorala de la cetatenii din zona Steaua, parte din ei fiind ei insisi producatori, in gradinile proprii, dorim ca si in acea zona sa identificam un teren potrivit unde sa infiintam o piata volanta. Vom mai face si altele. Asa cum s-a putut remarca, vom avea grija sa nu se strecoare in aceste piete intermediari. Vrem ca aceste piete volante sa fie exclusiv ale producatorilor autentici. Sa stim ca de acolo cumparam produse naturale, produse gustoase, romanesti, cele care stim ca sunt foarte bune”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Piata va functiona in zilele de sambata si miercuri, in intervalul orar 6.00 – 14.00. Accesul in piata este gratuit pentru toti producatorii de legume, fructe si produse apicole, in baza Certificatului de producator. Primarul a anuntat totusi ca ar putea fi percepute unele taxe, pentru acoperirea cheltuielilor de intretinere a pietelor. De organizarea si functionarea pietei volante este resposabila S.C. „Piete” S.A. Timisoara.

casa tineretului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012037 (s)