News Flash:

O gustare sanatoasa pentru week-end: parjolute umplute

16 Mai 2014
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6516 RON (-0.0047)
USD: 3.8120 RON (+0.0044)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Se mai numesc si "zrazy" si sunt parjoale-vedeta in tari ca Polonia, Lituania sau Ucraina.
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4-6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
500 g carne de porc (sau amestec)
5-7 cartofi
1 ceapaƒ
Citeste si: Parjoale de vita
3 catei de usturoi
1 ou
200-300 g faina
sare
piper
ulei pentru prajit
verdeata
Mod de preparare
1. Fierbe cartofii in apa cu sare, apoi pregateste un piure din ei adaugand sare si piper dupa gust si oul batut. Treptat, incorporeaza faina si framanta pana obt›ii un aluat care nu se mai lipeste de maini. Lasa deoparte sa se racoreasca.
2. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei rumenste ceapa si usturoiul tocate marunt. Adauga carnea, sare si piper si rumeneste totul impreuna.
3. Unge-ti palmele cu putin ulei. Ia cu lingura din piureul de cartofi si aplatizeaza-l usor in palma. Pune pe mijloc o lingura cu umplutura de carne si formeaza parjoalele.
4. Cand ai terminat de modelat parjoalele umplute, tavaleste-le prin faina sau pesmet fin si rumeste-le in ulei incins.
5. Scoate parjoalele pe un servet de hartie si apoi serveste-le presarate cu verdeata sau alaturi de salata de sezon. (ecuisine.ro)

piper parjoalele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013188 (s)