News Flash:

Ministrul Justitiei a cerut amanarea dezbaterilor la proiectul Legii gratierii unor pedepse

21 Martie 2017
811 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le-a cerut, marti, senatorilor din Comisia juridica amanarea dezbaterilor pe marginea proiectului de lege privind gratierea unor pedepse, afirmand ca Guvernul pregateste si alte masuri complementare, care sa rezolve problema supraaglomerarii din penitenciare.
”La nivel de guvern, am vorbit si in mai multe randuri si cu primul ministru, noi exprimam convigerea faptului ca proiectul de lege, in forma initiala sau forma amendata pe parcurs, nu reprezinta solutia miracol, minune care sa rezolve problemele din penitenciar. Suntem convinsi de faptul ca gratierea in limitele pe care legiuitorul le va stabili, este de natura sa rezolve partial aceasta problema, pentru ca noi pregatim in momentul acesta, alte variante alte masuri complementare acelei de gratiere a pedepselor. De aceea, daca ar fi dupa mine, si ma exprim in calitate de ministru al Justitiei si daca dvs veti aprecia, eu consider ca ar fi utila si necesara o amanare a dezbaterii, sa venim din urma cu celelalte masuri complementare care ar rezolva, consideram noi in buna parte problema penitenciarelor nu numai gratierea, nu numai iertarea”, a declarat Tudorel Toader.
El a mai spus ca ar fi ”mai utila si mai necesara amanarea” dezbaterilor.
”In forma initaila, avizata de guvern, sigur ca ne mentinem punctul de vedere, observatiile, dar consideram mai utila si mai necesara amanarea pentru a gasi solutia fondului problemei”, a mai spus ministrul Justitiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)