News Flash:

TRAGEDIE pe DN1! Doi morti si opt raniti grav

21 Martie 2017
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
dn1
Doua persoane au murit si alte opt au fost ranite, marti dimineata, dupa ce un microbuz, un camion si o masina s-au cionit pe DN 1, in Prahova.
O femeie ranita in accidentul de pe DN1 a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Floreasca
O femeie ranita in accidentul de pe DN1 a fost transportata cu elicopterul al Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat, secretar de stat in MAI. Doua persoane au decedat, alte opt fiind ranite.
"Vorbim de zece persoane implicate, din care doua decedate si opt ranite. Una dintre persoanele ranite a necesitat sa fie intubata si transferara de catre elicopterul SMURD catre Spitalul Floreasca. Este vorba despre un accident cu trei autovehicule: microbuz, un autoturism si o masina de transport marfa. Au fost trimise la fata locului opt ambulante si SMURD, plus elicopterul. Echipajele au consultat pacientii, doar ca pacienta preluata de elicopter era intr-o stare mai grava", a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat, secretat de stat in Ministerul Afacerilor Interne.
Victor Gilceava, seful Politiei Rutiere Prahova, a declarat corespondentului Mediafax ca, din primele cercetari, impactul a avut loc intre camion si autoturism care mai apoi au ajuns pe contrasens unde a avut loc coliziunea frontala cu microbuzul. "A fost un impact pe sensul de mers Bucuresti – Ploiesti, apoi camionul si autoturismul au ajuns pe celalalt sens. Au decedat soferul camionului si cel al microbuzului", a precizat Gilceava.
Sursa citata a adaugat ca soferul autoturismului nu a fost ranit si ca victimele care au ajuns la spital sunt toate din microbuz, initial fiind vorba de 7 victime, ulterior o persoana declarand ca si ea a fost ranita in accident.
Raluca Vasiloae, purtator de cuvant al ISU Prahova, a declarat ca echipajele SMURD au preluat si transportat la spital doua victime, o femeie de 27 de ani, cu traumatism facial, si un barbat de 32 de ani cu traumatism toratic si traumatism cranio cerebral. Echipajele de la Ambulanta au transportat la spital, potrivit conducerii institutiei, sase victime, care au suferit multiple traumatisme.
Traficul pe DN1, in localitatea Barcanesti, este blocat.
Doi morti si opt raniti intr-un accident pe DN 1, in care au fost implicate un microbuz, un camion si un autoturism
Potrivit politistilor, un microbuz, un camion si o masina s-au cionit pe DN 1, in localitatea prahoveana Barcanesti.
In urma impactului, doua persoane au murit si alte opt, pasagere in microbuz, au fost ranite.
La locul accidentului a ajuns si un elicopter SMURD.
“Actionam pe trei paliere: salvarea de vieti, fluidizare trafic si cercetare la fata locului. Vom verifica si legalitatea transportului de persoane. Microbuzul se deplasa catre Bucuresti", a declarat Raluca Brezeanu, purtator de cuvant al Inspectoratului judetean de Politie Prahova.
Potrivit acesteia, cauza accidentului nu este deocamdata cunoscuta.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca noua persoane au fost asistate medical, dintre care doua au murit.
"Intervenim cu doua autospeciale si doua ambulante SMURD si cea de Terapie Intensiva Mobila. Sunt doi decedati, de 30 si 45 de ani, dar si o femeie de 26 de ani este ranita grav”, a declarat Vasiloae.
Potrivit medicilor, victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, cu traumatisme.
"Sunt cu traumatisme cranio cerebrale, cu traumatisme de coloana cervicala, marea majoritate fiind femei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, dr Daniel Nicolae, directorul SAJ Prahova.
Traficul pe DN1, in localitatea Barcanesti, este blocat.

prahova dn1 raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004890 (s)