News Flash:

Ministrul Carmen Dan, audiata la Parchetul General

11 Ianuarie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan 1

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este audiata, la aceasta ora, la Parchetul instentei supreme in dosarul in care a reclamat ca a gasit un microfon in locuinta sa.
Carmen Dan a ajuns la Parchetul General dupa ora 10.30 si a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor legate de declaratiile facute de premierul Mihai Tudose. El a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca ministrul Carmen Dan l-a mintit si ca nu mai poate lucra cu aceasta, iar daca isi va da demisia o va accepta.

La sfarsitul lunii noiembrie, ministrul Carmen Dan a anuntat ca a gasit in apartamentul inchiriat in care locuieste un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat ca a facut plangere pentru violare de domiciliu, iar dosarul a fost preluat de parchetul instantei supreme. 

Carmen Dan declara, la sfarsitul lunii decembrie, ca expertiza tehnica a fost finalizata in dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe eticheta microfonului este trecut anul de fabricatie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de pana acum aratand ca ar fi fost montat de catre o persoana fizica, si nu in baza unui mandat de siguranta nationala.

In urma verificarilor, anchetatorii au ridicat inclusiv butucul de la usa apartamentului din Bucuresti in care ministrul Carmen Dan locuieste in chirie.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005765 (s)