News Flash:

DGASPC Caras-Severin are un nou sef

10 Ianuarie 2018
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
ana vasile

Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, marti, in sedinta ordinara, numirea unei noi directoare la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), dupa ce Ana Vasile, cea care a ocupat functia anterior, a fost destituita la finalul lunii noiembrie. 

Elena Amzoi, noua directoare, va detine aceasta functie pana la ocuparea postului prin concurs. 

"Faptul ca am mai lucrat ca director executiv la o Directie de monitorizare si protectie sociala m-a ajutat sa imi dau seama de ceea ce se intampla. Incerc si fac tot posibilul ca sa indrept toate neregulile facute pana in acest moment. Cu ajutorul Consiliului Judetean si al colegilor vom pune pe primul loc beneficiarii", a afirmat Elena Amzoi. 

Postul a ramas vacant dupa ce consilierii judeteni au votat, la finalul lunii noiembrie a anului trecut, destituirea fostei directoare Ana Vasile. Dupa cum se arata in raportul Comisiei de disciplina, in activitatea Anei Vasile au fost constate nu numai abateri si erori de ordin administrativ, ci si fapte de natura penala privind unele achizitii publice, care au fost sesizate si Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin. 

Consilierii judeteni au mai decis, in sedinta extraordinara de marti, numirea lui Gabriel Francisc Stika ca director executiv interimar al Directiei Judetene de Drumuri, cel care a ocupat anterior, prin concurs, postul de director executiv adjunct. 

"Prioritara va fi achizitionarea serviciilor de proiectare si de executie pentru proiectele cuprinse in contractele deja semnate intre CJ si Ministerul Dezvoltarii, cele pe PNDL. Tot la capitolul prioritati intra si cele doua tronsoane care vor fi realizate pe proiecte europene, prin SUERD, iar ca si lucrari de reparatii, reabilitari ale drumurilor existente vom incerca sa le rezolvam din fondurile pe care le avem la dispozitie, in special pe drumurile care sunt distruse in proportie de 80%. Totodata, vom incerca sa vedem si ce putem face pentru drumuri noi", a precizat noul director al Directiei de Drumuri Judetene Caras-Severin. 

Directia de Drumuri Judetene a fost condusa pana acum de Martin Motolan, care a fost detasat temporar pe aceasta functie, din cadrul aparatului propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin, insa nu i s-a mai putut prelungi mandatul. AGERPRES


ana vasile elena amzoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007663 (s)