News Flash:

Ministrul Carmen Dan, audiat la DNA

20 Februarie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan
Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, unde a fost audiata, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale.
"Am fost audiata in calitate de martor, am dat toate datele acolo. (...) O sa faca DNA comunicari prin Biroul de presa", a spus Carmen Dan, la iesirea din sediul DNA.
Ministrul de Interne a fost audiata la DNA aproximativ o ora si jumatate.
Saptamana trecuta, s-au prezentat la DNA si secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, ei fiind audiati de procurori in dosarul privind Ordonanta 13.
Anterior, au fost audiati la DNA, in acelasi dosar, procurorii Oana Schmidt-Haineala si Constantin Sima, fosti secretari de stat in Ministerul Justitiei.
La inceputul lunii februarie, DNA confirma faptul ca s-a inregistrat o sesizare depusa de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte in legatura cu modalitatea de adoptare a unor acte normative si ca se efectueaza acte procedurale.
Ministerul Justitiei preciza ca a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, in original, toate inscrisurile care au legatura cu elaborarea si emiterea ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor penale, precum si cu proiectul de lege referitor la gratiere.
AGERPRES

codurilor penale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008536 (s)