News Flash:

INCREDIBIL: "Donald Trump VA DEMISIONA!" Acest lucru se va intampla in urmatoarele saptamani

19 Februarie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
donald trump2
Presedintia lui Donald Trump va fi probabil a doua cea mai scurta din toate timpurile, afirma unul dintre cei mai bine cotati istorici din Statele Unite.

Potrivit Business Insider, profesorul Ronald L. Feinman a prezis ca fostul magnat media va ramane in functie "intre cele  31 de zile ale lui William Henry Harrison, din 1841", care a murit pneumonie si cele "199 de zile ale lui James A. Garfield, din 1881", care a murit la 79 de zile dupa ce a fost impuscat intr-o incercare de asasinat, "dupa o suferinta teribila si malpraxis".
Feinman a prezis ca este putin probabil ca mandatul lui Trump sa atinga termenul de 16 luni si 5 zile, cat a  fost cel pe care l-a avut al 12-lea presedinte SUA, Zachary Taylor, care a murit de o boala digestiva, in 1850.
Ronald L. Feinman a publicat recent o carte despre destinele nefericite ale liderilor  americani. Referindu-se la vicepresedintele american Mike Pence, care va prelua conducerea daca Trump pleaca de la Casa Alba, istoicul comenteaza ca "presedintia Pence" ca inevitabila. 
De altfel, intr-un recent articol, expertul in istoria contemporana americana a spus ca cel mai probabil Donald Trump va fi pus sub acuzare sau fortat sa demisioneze in urmatoarele saptamani.
Predictia renumitului istoric vine la scurt timp dupa ce Casa Alba a recunoscut ca in urma cu cateva saptamani Michael Flynn nu a spus adevarul despre apelul telefonic avut cu un diplomat rus. Vestea a alimentat speculatiile privind apropierea lui Donald Trum de Vladimir Putin  si implicarea Rusiei in campania SUA la prezidentiale. Mediafax.ro

donald trump statele unite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005725 (s)