News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Se circula in conditii de iarna pe drumurile nationale si judetene din Caras-Severin

19 Februarie 2017
894 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie 1
Drumurile nationale si cele judetene sunt deschise traficului in judetul Caras-Severin, insa se circula in conditii de iarna.
''Drumurile nationale sunt deschise. Nu am intampinat probleme pana in momentul de fata. Se actioneaza cu utilaje pe toate drumurile'', a declarat duminica, pentru AGERPRES, Simona Dragoi, dispecer de serviciu la Directia Regionala pentru Drumuri si Poduri Timisoara.
Si drumurile judetene sunt deschise traficului, inclusiv in zonele montane, spre Muntele Semenic si spre Muntele Mic.
''Ninge de azi-noapte, dar intervenim pe toate drumurile cu utilaje. Si drumul spre Muntele Semenic este deschis si se intervine in permanenta cu utilajele, la fel ca si pe Muntele Mic. De asemenea, pentru ca multa lume este interesata, drumul Valiug — Slatina Timis este si el deschis. Nu se actioneaza cu antiderapant, pentru ca zapada il acopera imediat, dar operatorii economici actioneaza pe trasee cu utilajele de deszapezire'', a precizat Laurentia Munteanu, dispecer de serviciu la Directia de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al judetului Caras-Severin.
Conducatorilor de autovehicule li se recomanda sa adapteze viteza la conditiile de drum, sa circule cu maxima prudenta si sa aiba masinile echipate corespunzator pentru iarna. Inaintea efectuarii oricarei deplasari, soferii sunt sfatuiti sa se informeze asupra conditiilor de circulatie pe aceste drumuri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005174 (s)