News Flash:

Ghimbirul preparat astfel reduce colesterolul si amelioreaza artrita si durerile de stomac

3 Decembrie 2017
896 Vizualizari | 0 Comentarii
sirop de ghimbir

Radacina de ghimbir este cunoscuta ca contine numeroase beneficii pentru sanatate. Potrivit multor studii clinice radacina de ghimbir poate ajuta persoanele care sufera de artrita sau de dureri cronice.
Oamenii folosesc radacina de ghimbir pentru a condimenta alimentele reducand si ameliorand simptomele de raceala, gripa, tuse, si de asemenea, foarte benefic pentru circulatia sangelui si de prevenire a cancerului. In plus, ghimbirul este capabil sa reduca colesterolul rau si nivelul de zahar din sange si este o solutie foarte eficienta pentru greata si digestie.
Medicina holistica a folosit ghimbirul timp de secole in tratamentul impotriva diferitelor probleme de sanatate, cum ar fi colesterolul, artrita, nivelul de zahar din sange si boli de stomac.
Va vom prezenta un remediu puternic cu ghimbir, care este facut din ghimbir proaspet sau uscat, suc de lamaie si putin zahar. Rezultatele sale sunt remarcabile.

Ingrediente:

115 ml apa minerala
suc de lamaie verde
450 ml apa filtrata
200 grame ghimbir decojit si fin tocat
225 de grame de zahar
felii de lamaie


Mod de preparare:

Mai intai de toate, se fierbe apa filtrata, iar apoi se adauga ghimbir in ea. Se reduce caldura si se fierbe timp de 5 minute. Odata fierte, opriti caldura si se lasa timp de 20 de minute. Acum, se strecoara lichidul de ghimbir si sa-l utilizati pentru a prepara siropul.
Ia un castron separat, se dizolva zaharul cu o cana de apa fiarta. Dupa aceea, se amesteca o jumatate de ceasca de suc de ghimbir cu 1/3 dintr-o cana de sirop si o jumatate de pahar de apa minerala. Puteti adauga miere si suc de lamaie, dar asigurati-va ca acestea sunt ecologice. In final, se toarna amestecul intr-un pahar si se consuma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008534 (s)