News Flash:

Adelina Pestritu se lafaie in lux si calatoreste prin tari straine, insa mama ei se chinuie sa-si castige traiul

2 Decembrie 2017
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina1

Chiar daca Adelina Pestritu este cunoscuta de o tara intreaga, mama ei nu si-a schimbat deloc stilul de viata. Femeia, care spune ca e foarte mandra de fiica ei, si-a pastrat locul de munca la o taraba din statiunea Rucar, judetul Arges. Se pare ca celebritatea fiicei ei nu i-a schimbat deloc viata, ci a ramas la fel de modesta. Vorbim asadar de mama Adelinei Pestritu, care, in fiecare weekend, se trezeste cu noaptea-n cap si pleaca de la Campulung Muscel, unde locuieste, catre Rucar.
Ionela Pestritu isi castiga traiul vanzand haine la o taraba, in bazarul din statiune. Femeia isi cara singura marfa cu un Logan, apoi isi instaleaza cortul in care vinde imbracamintea.

Ceilalti vanzatori din zona o cunosc pe Ionela, dar spun ca femeia nu se foloseste deloc de celebritatea fiicei ei. «Ea recunoaste ca e mama Adelinei, dar nu se lauda cu asta, fiecare isi vede de viata sa», spune o vanzatoare din zona.
In acelasi timp, fosta soacra a lui Liviu Varciu incearca sa nu iasa prea mult in evidenta. «Sunt mama Adelinei si sunt foarte mandra de ce face fiica mea, dar mai mult nu vreau sa discut despre asta», a declarat Ionela Pestritu.

Tanara bruneta, cunoscuta mai mult pe numele de Varciu, s-a nascut intr-un orasel de provincie si a urmat cursurile Scolii Numarul 1 din Campulung, urmand apoi cursurile Colegiului National «Dinicu Golescu» la o clasa de filologie, dar si cursuri de dans in acest oras.
Poreclita «Frumusica», desi nu era nici pe departe la fel de aratoasa ca acum, ea a avut destul de mari probleme cu terminarea studiilor liceale la Colegiul National «Dinicu Golescu» din Campulung.


pestritu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)