News Flash:

FABULOS! Real Madrid a invins cu 3-1 Liverpool si a castigat pentru a 13-a oara Liga Campionilor, a treia oara consecutiv

27 Mai 2018
999 Vizualizari | 0 Comentarii
real

Formatia Real Madrid a castigat, sambata, pentru a 13-a oara Liga Campionilor, a treia oara consecutiv, invingand in finala disputata la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obtine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care castiga de cinci ori Liga Campionilor. Capitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a primit trofeul Ligii Campionilor de la presedintele UEFA, Aleksander Ceferin. Fotbalistul galez al echipei Real Madrid, Gareth Bale, a fost desemnat jucatorul finalei Ligii Campionilor.
Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 si Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

1-0: Benzema  a inscris profitand de o greseala imensa a portarului Loris Karius, care dupa ce a retinut mingea a aruncat-o exact in directia in care se afla fotbalistul echipei madrilene la doar un metru de el.

1-1: Mane a impins mingea in poarta din doi metri, dupa o deviere cu capul a lui Dejan Lovren, dupa un corner.

2-1: Bale a inscris spectaculos, din foarfeca, dupa o centrare a lui Marcelo.

3-1: Bale a marcat cu un sut din afara careului, profitand de o noua greseala a lui Karius.

In minutul 43, un gol al echipei Real Madrid a fost anulat pentru ofsaid.

Mohamed Salah (Liverpool) si Dani Carvajal (Real Madrid) s-au accidentat in prima repriza si au parasit terenul plangand.

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal (Nacho ’37), Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos – Isco (Bale ’61) – Benzema (Asensio ’89), C. Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Milner (Can ’83), Wijnaldum – Salah (Lallana ’31), Firmino, Mane. Antrenor: Jurgen Klopp

Meciul a fost arbitrat de sarbul Milorad Mazici, ajutat de asistentii Nenad Djokic si Danilo Grujic si de aditionalii Milovan Ristic si Dalibor Djurdjevic. Arbitru de rezerva a fost francezul Clement Turpin.

 


zinedine zidane cristiano ronaldo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007565 (s)