News Flash:

O noua crima in vestul tarii, urmata de sinucidere! Sotie injunghiata, barbatul ei a sfarsit sub TIR

26 Mai 2018
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
crima2


Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata, pe DN 76, in comuna Vata de Jos. O masina condusa de un barbat, in varsta de 40 de ani, a intrat direct intr-un TIR. Martorii sustin ca soferul autoturismului, care venea din directia Arad-Brad, nu a pus deloc piciorul pe frana, la fata locului neexistand urme de franare.
Potrivit glasul-hd.ro, cand politistii au incercat sa ia legatura cu familia victimei, sotia barbatului a fost gasita decedata, in locuinta lor din comuna Varfurile, judetul Arad. Aceasta avea 30 de ani si a fost injunghiata cu un cutit in abdomen. Principalul suspect in acest caz este chiar sotul femeii. Una dintre ipotezele dupa care merg anchetatorii este o crima, urmata de o sinucidere.

„In data de 25.05.2018, in jurul orei  10.00, un barbat in varsta de 40 de ani, din comuna Varfurile, judetul Arad, in timp ce conducea un autoturism pe DN 76, in comuna Vata de Jos, din directia Arad-Brad, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autotren care circula regulamentar din directia Brad-Oradea si care era condus de un barbat de 35 de ani, din comuna  Ciuruleasa, judetul Alba. In urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului autoturismului”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.

Potrivit Special Arad.ro, Se pare ca sotia victimei accidentului rutier a fost gasita lovita cu un ciocan in cap si injunghiata in inima. Se speculeaza ca, in cazul barbatului, este vorba de o sinucidere, momentan nu se poate certifica acest lucru. Aveau un copil in varsta de 8 ani.
sursa: glasul-hd.ro


mortal arad-brad arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006070 (s)