News Flash:

Exercitiile fizice care-ti imbunatatesc viata sexuala

5 Iunie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
f5emeie sexy1
Sportul si meditatia imbunatatesc starea fizica si psihica, cresc capacitatile organismului si, mai nou, iti impulsioneaza si libidoul.

Yoga iti da o mai buna conditie fizica si te scapa de stres, dar iti poate imbunatati si libidoul, sustine un nou studiu publicat in „Jurnalul Medicinei Sexuale“, citat de „Woman's Health“.  

In cadrul acestui studiu, cercetatorii au studiat 41 de femei, cu varsta cuprinsa intre 30 si 60 de ani, care au fost diagnosticate cu sindrom metabolic (o varietate de factori, inclusiv obezitate si tensiune arteriala mare, care pot conduce la un risc crescut de boli de inima, diabet si atacuri cerebrale, n.r.). Participantele la studiu au fost impartite in doua grupuri - unul de control si unul experimental, in cadrul caruia au urmat un program de yoga de 12 saptamani. La sfarsitul a trei luni de studiu, femeilor care au practicat yoga le-a crescut gradul de excitare, precum si cel de lubrifiere vaginala, comparativ cu cele care au fost incluse in grupul de control.  

„Tensiunea arteriala si glicemia mare sunt simptome ale sindromului metabolic si afecteaza circulatia sangelui, inclusiv gradul de irigare sangvina a organelor sexuale. Exercitiile yoga contribuie la imbunatatirea circulatiei sangelui, fapt ce favorizeaza si crestere apetitul sexual“, spune doctorul Ray Sahelian, autor al cartii „Amplificatori naturali pentru sex“.   

„Alte studii au demonstrat ca yoga imbunatateste functiile sexuale. Scade stresul si relaxeaza, lucruri care pot contribui la amplificarea libidoului“, conchide Timothy McCall, autor al cartii „Yoga ca medicament“, pentru „Woman's Health“. (sursa: adevarul.ro)

sportul meditatia libidoul stres
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005735 (s)