News Flash:

Declaratii incendiare ale Alinei Bica

1 Decembrie 2016
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a vorbit miercuri, la ”Dosar de politician” despre episodul publicarii pozelor in care apare la Parsi alaturi de Elena Udrea. In acest context, Bica a facut o referire ironica la informatiile potrivit carora sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, obisnuia sa mearga la podgoria deputatului Sebastian Ghita, informatii dezvaluite de fostul premier Victor Ponta. 

”Data viitoare am sa merg in vie, la domnul Ghita. Eu sunt sigura ca daca m-as fi dus la vie la domnul Ghita, nu apareau pozele la televizior. Intre o atitudine de a-ti asuma o prietenie la nivel public si o atitudine de a te duce in vie sa te intalnesti cu politicieni si pe urma sa taxezi si sa arunci cu pietre in legatura cu o persoana pe aceleasi aspecte pe care tu le-ai facut, eu as aprecia intotdeauna persoana care public isi asuma un anume tip de comportament”, a declarat Bica.  

”Aveti doua declaratii. Eu am fost condamnata pe declaratii. Deci, daca declaratiile au forta absoluta in romania, fara nicio alta proba obiectiva, dati-mi voie sa il cred pe domnul Ponta si pe domnul Ghita, ca s-au intalnit in vie”, a mai spus fosta sefaa a DIICOT

ghita vie bica diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)