News Flash:

Controale in mai multe pensiuni, hoteluri si cabane din zone turistice ale judetului Hunedoara

30 Noiembrie 2016
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
pensiuni
Mai multe pensiuni si hoteluri din orase sau zone turistice ale judetului Hunedoara au fost controlate si sanctionate ulterior cu amenzi in valoare totala de peste 18.000 de lei de catre pompierii militari, in cadrul unei actiuni ce a avut ca scop evaluarea spatiilor de cazare, inaintea minivacantei de 1 Decembrie, a informat luni Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara. 
'Timp de doua zile s-au executat 14 controale la operatori economici din categoria hoteluri si pensiuni din Deva, Hunedoara, Petrosani, Orastie, Geoagiu Bai si Hateg, unde au fost constatate 42 deficiente, dintre care 17 au fost inlaturate pe timpul verificarilor. In urma actiunilor de control preventive au fost aplicate 29 sanctiuni contraventionale - 20 avertismente si 9 amenzi, in cuantum de peste 18.000 lei', a declarat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda. 
Principalele nereguli identificate in teren au constat in defectiuni sau improvizatii la instalatiile electrice, lipsa autorizatiei de securitate la incendiu ori faptul ca iluminatul de securitate nu functiona pentru marcarea cailor de evacuare. 
Inspectorii ISU Hunedoara au mai constatat, printre altele, ca mijloacele de prima interventie la incendii nu erau amplasate in locuri vizibile si usor accesibile, unele cai de evacuare erau blocate sau reduse ca gabarit, iar in alte cazuri planurile de evacuare in caz de incendiu nu erau actualizate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)