News Flash:

De unde isi procura carnea primul restaurant cu specific canibal din lume

5 Decembrie 2017
1625 Vizualizari | 0 Comentarii
carnea

In Tokyo, Japonia, s-a deschis primul restaurant unde poti manca fara nicio problema, carne de om. Acesta a fost inaugurat de curand si se bucura de multi clienti zilnic.

Conform Steemit, Restaurantul se numeste: "The Resoto ototo no shoku ryohin", care inseamna in romana "Frate Comestibil". Acestia ofera o larga gama de preparate, iar preturile platourilor variaza intre 100 respectiv peste 1000 de euro. Cel mai scump preparat din carne de om costa 1200 de dolari. 

Primul client care a avut ocazia de a se infrupta din preparatele umane, a fost un argentinian care s-a declarat multumit de gustul mancarii. 

"Avea gust de carne de porc, in acest restaurant, ei gatesc carnea de om cu multe condimente, asa ca nu se simte un gust diferit", a declarat acesta.

In 2014, in Japonia, a fost semnata o lege prin care oamenii au dreptul sa consume carne de om, daca desigur respecta toate normele sanitare. 

Intrebarea pe care toata lumea si-o pune este "De unde isi procura carnea acest restaurant?", iar raspunsul este simplu. Inainte de a deceda, persoanele semneaza un contract prin care isi vand corpurile restaurantului pentru o suma de 35 de mii de euro, bani care vor ajunge la familiile acestora. Numai persoanele cre mor tinere pot semna acest acord si care respecta anumite conditii de sanatate, deoarece carnea lor trebuie sa fie comestibila. 
clicl.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)