News Flash:

Cum sa tratezi acasa infectia vaginala

17 Martie 2018
986 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai de galbenele

Infectia severa vaginala apare atunci cand ciuperca, care este prezenta in mod normal in vagin scapa de sub control si se multiplica intr-o masura alarmanta. Aceasta problema are o crestere alarmanta la nivel global. Foarte multe femei se plang de aceasta afectiune. In loc sa va indopati de tot felul de medicamente, puteti incerca sa tratati problema in propria casa.

Cauzele infectiilor vaginale
Infectiile vaginale sunt cauzate de obicei de Candida Albicans, aceasta fiind un anumit tip de infectie drojdie. Vaginul are Lactobacillus acidophilus, o bacterie care ajuta la combaterea cresterii altor microorganisme care traiesc in canalul vaginal. Antibioticele pot distruge aceasta drojdie naturala si lasa vaginul sensibil la infectii.
Sarcina precum si terapia cu hormoni pot provoca un dezechilibru intre nivelurile de estrogen din organism,ceea ce duce la un risc crescut de infectie drojdie.

Incercati usturoiul
Usturoiul are proprietati anti-oxidante si anti-inflamatorii excelente. Se poate aplica topic extract de usturoi.Puteti imbunatati eficienta prin amestecarea extractului de usturoi cu capsule de ulei de cocos si vitamina E.

Ceaiul de rozmarin
Cu ajutorul ceaiului de rozmarin puteti scapa de mancarime si de senzatia de arsura. Va trebui sa beti minim 4 cesti de ceai pe zi pentru a elimina complet infectia.

Uleiuri esentiale
Introduceti in canalul vaginal un tampon inmuiat in ulei de arbore de ceai. Lasati-l acolo timp de 2-3 ore. Repetati aceasta procedura de doua ori pe zi pentru rezultate mai bune. Puteti utiliza,de asemenea uleiul de cocos, acesta avand proprietati anti-microbiene excelente. Acesta poate fi aplicat local sau luat ca o capsula. Luati doua capsule pe zi si in cateva saptamani veti reusi sa scapati de infectia drojdie.

Flori de galbenele
Galbenelele au proprietati anti fungice si anti inflamatorii. Zdrobiti cateva galbenele si aplicatile pe zona cu infectie. Femeile insarcinate nu ar trebuie sa foloseasca acest tip de tratament.

Otet de mere
Prin amestecarea unui singur pahar de otet de mere in apa calda din cada veti putea elimina infectia complet. Cufundati–va in cada timp de 30 de minute de doua ori pe zi.

sursa: sanatatea


uleiuri esentiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006729 (s)