News Flash:

Cu 4 ingrediente simple intineresti cu 10 ani: descopera crema antirid, pe care o poti prepara in conditii casnice

5 Aprilie 2018
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
rid

Pentru orice femeie vine un timp cand se uita in oglinda si nu mai este multumita de aspectul ei. Poate sunt anii de vina, sau poate oboseala cronica sau un mod nesanatos de viata. Ridurile apar devreme la femei, chiar de la 25 de ani, dar peste timp, ele devin din ce in ce mai greu de oprit si de camuflat.

Noi am stabilit care este elixirul tineretii vesnice. Descopera mai jos cum sa prepari o crema extrem de simplu de realizat, in conditii casnice, dar care are un efect antirid excelent. De asemenea, are proprietati excelente de inalbire a tenului, elimina pigmentii si petele nedorite, deoarece contine iod.

Cea mai eficienta crema antirid

Ingrediente:

1 lingurita de miere

1 lingurita vaselina

1-2 picaturi de iod

1 lingurita de ulei de ricin

Mod de preparare

Punem intr-un vas de sticla iodul. Nu mai mult de 1-2 picaturi. Mai apoi adaugam mierea, vaselina si uleiul de ricin. Amestecam totul, pana obtineti o consistenta omogena.

Pastrati crema intr-un loc racoros, intunecat, timp de cel mult o luna.

Mod de utilizare:

Aplicati un strat subtire de crema pe o fata bine curatata prealabil. Inainte de aplicare, crema trebuie amestecata. Puteti imbunatati efectul prin masarea delicata a pielii.

Crema poate fi, de asemenea, folosita ca o masca. Aplicati-o pe fata intr-un strat gros si lasati-o de la 15 minute pana la 1 ora.

Aceasta crema confera pielii elasticitate, o hraneste cu substante utile, elimina oboseala si impuritatile. Este precum un peeling natural. Acest produs miraculos reda tinerete tenului si hidrataza perfect zonele mai uscate ale pielii.

Galerie Foto

rid2
femeie antirid
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)