News Flash:

10 lucruri pe care doar oamenii casatoriti le vor intelege

3 Aprilie 2018
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
casatorit

De multe ori, ne intrebam de ce nu ne merge casnicia in ciuda tuturor eforturilor depuse. Sa fie oare complet adevarat? Daca va doriti sa aflati care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a atrage armonia in casnicia voastra cititi sugestiile oferite de noi mai jos.

1. Asumarea responsabilitatii e extrem de importanta intr-un mariaj. Daca nu-ti doresti sa fii responsabil pentru actiunile tale din cadrul relatiei, comportamentul tau este identic cu cel al unui copil rasfatat. Relatia cu partenerul trebuie sa se bazeze pe maturitate si intelegere.

2. Invatati sa acceptati faptul ca nu puteti fi mereu de acord. Incercati sa intelegeti punctul de vedere al fiecaruia si sa-l luati in considerare macar ca optiune. Intr-o casnicie e important sa existe un astfel de echilibru.

3. Cadourile pe care vi le faceti nu trebuie sa fie neaparat scumpe sau aratoase, conteaza sa fie daruite din inima. Scrie-i si un bilet cu un mesaj din suflet. Pune-i-o in secret in geanta sau servieta si ii vei face ziua mai buna.

4. Pentru femei, e important ca un barbat sa inteleaga nevoia lor de a fi ascultate. Nu trebuie sa le rezolve problemele, e suficient sa fie alaturi de ele cand le este greu si sa le asculte. In orice casnicie, e esential ca partenerii sa aiba timp si pentru ei.

5. Timpul petrecut incercand sa-ti schimbi partenerul dupa casatorie e irosit complet. Problemele pe care le ai cu partenerul tau nu apar din cauza asta, ci vin din interiorul tau.

Daca incerci sa-l schimbi, partenerul tau te va intelege gresit si va crede ca felul in care e nu este suficient pentru tine. Astfel de dezamagiri in cuplu pot duce la distantare si la ruperea relatiei.

6. Nu va prefaceti ca nu vedeti problemele si nu le ignorati. Plictiseala in dormitor, lipsa conversatiilor si sentimentele negative fata de partener sunt mici conflicte care trebuie rezolvate, la fel cum ai trata simpotomele unei boli care pare a fi incurabila.

Incercati sa gasiti impreuna toate solutiile posibile, una dintre ele va functiona cu siguranta si veti reusi sa va salvati casnicia.

7. In relatia voastra trebuie intotdeauna sa fiti corecti. Impartiti treburile casnice intre voi, nu lasati ca unul dintre parteneri sa faca mai multe decat celalalt. La fel trebuie procedat si in cazul nemultumirilor fiecaruia si a dorintelor si a necesitatilor ambilor parteneri. O casnicie reusita implica rezolvarea problemelor in doi.

8. Fa toate eforturile necesare pentru a invata sa-ti apreciezi partenerul. Descopera mereu calitatile pe care le apreciezi la sotul sau la sotia ta .Fa-i complimente partenerului si invata sa comunici cu tine insuti in acelasi mod. Relatia cu noi insine influenteaza relatiile noastre cu cei din jur.

9. Incercati sa mentineti vie flacara iubirii dupa casatorie. Nu permiteti sa dispara momentele magice precum o plimbare seara impreuna prin parc sau o cina la lumina lumanarilor pentru care a gatit unul dintre voi. Petreceti cat mai mult timp impreuna, la fel cum faceati si inainte de a va casatori. Lucrurile nu trebuie sa se schimbe, ba mai mult, relatia voastra va deveni mult mai solida doar cu ajutorul vostru.

10. Tineti-va de mana, alergati impreuna prin parc sau mergeti la concertul trupei care va place. Doar daca nu mai sunteti la varsta adolescentei nu inseamna ca nu puteti sa va bucurati de mici momente care sunt sarea si piperul oricarei casnicii.


relatia partenerul maturitate intelegere invatati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004996 (s)