News Flash:

Primul mesaj transmis fanilor de Stefan Banică Jr., dupa ce a fost operat de URGENTA

3 Aprilie 2018
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
banica

Stefan Banica Jr. a transmis, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca se simte bine dupa operatia de apendicita la care a fost supus luni si ca le multumeste medicilor si asistentilor care il ingrijesc, dar si fanilor, pentru gandurile bune.
"Pentru ca au circulat in ultimele ore multe informatii referitoare la starea mea de sanatate si pentru ca am fost coplesit de multimea de mesaje primite, tin sa precizez faptul ca in acest moment ma simt bine. A fost vorba de o interventie chirurgicala uzuala pentru o apendicita. Le multumesc medicilor si asistentilor de la Spitalul de Urgenta Floreasca care au avut si au in continuare grija de mine si tuturor celor care mi-au transmis un gand bun. Multa sanatate tuturor si sa ne revedem cu bine!", a scris Stefan Banica Jr. pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook.

Pe de alta parte, actrita Emilia Popescu a declarat pentru MEDIAFAX ca va merge sa il viziteze pe Stefan Banica la spital cand va fi posibil.

"Este si el un om, s-a operat si el de apendicita, dar dorinta lui este sa nu se spuna nimic despre starea lui de sanatate. Voi merge in vizita la el cand va fi posibil si, asa cum il stiu eu, sigur se va recupera foarte repede", a declarat, pentru MEDIAFAX, actrita Emilia Popescu, buna prietena cu Stefan Banica.
Stefan Banica Jr. a fost internat, luni, in sectia de chirurgie a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, acuzand dureri abdominale. Artistul a fost supus unor investigatii si ulterior operat.

Stefan Banica Jr. s-a nascut pe 18 octombrie 1967 si este cantaret, actor, compozitor si regizor.

Artistul este casatorit cu Lavinia Pirva si are doi copii, un baiat din relatia cu Camelia Constantinescu, dar si o fiica, din casatoria cu Andreea Marin.

Stefan Banica Jr. a lansat 15 albume de studio si a fost recompensat, de-a lungul timpului, cu cinci discuri de aur si doua de platina.


facebook operatia apendicita sanatate coplesit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006776 (s)