News Flash:

Copilul de doi ani cazut in put ar putea fi externat saptamana viitoare

4 Mai 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
copil in fantana2
Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put din judetul Teleorman si a fost scos dupa 10 ore, ar putea fi externat saptamana viitoare, starea lui fiind mai buna, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu. Zilele trecute, el a fost transferat pe sectia de Pediatrie.
"Copilul este stabil si continua tratamentul pentru bronhopneumonie pe care a facut-o dupa ce a aspirat un lichid din fantana. Este pe sectia de Pediatrie si sta impreuna cu mama lui. Speram sa putem saptamana viitoare sa il externam. Cert este ca saptamana aceasta nu se va putea intampla lucrul acesta deoarece mai are nevoie de monitorizare si tratament", a declarat, pentru MEDIAFAX, Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitala.
Pana, marti, baietelul a fost tinut pe sectia de Terapie Intensiva, unde a fost intubat si ventilat, starea lui evoluand de la o zi la alta.
Minorul a stat, in urma cu mai bine de o saptamana, peste 10 ore pe jumatate in apa, intr-o fantana, la peste 16 metri adancime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije.
Parchetul de pe langa Judecatoria Rosiorii de Vede a deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa, iar mama si bunica micutului au fost deja audiate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011788 (s)