News Flash:

Consilierul judetean Calin Dobra a demisionat din functia de presedinte al APDT Timis

28 Noiembrie 2016
969 Vizualizari | 0 Comentarii
calin dobra
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Timis (APDT) a luat fiinta in luna iunie a anului 2014. Scopul asociatiei il reprezinta promovarea potentialului turistic, cultural, a punctelor de atractie turistica existente, atat in tara, cat si in strainatate. Presedintele asociatiei Calin Dobra a decis sa-si dea demisia din functia din aceasta functie. 
Consilierul judetean Calin Dobra se afla pe primul loc al listei de candidati la Camera Deputatilor a PSD si a decis sa renunte la functia pe care o ocupa in asociatie, locul primit pe listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie fiind unul castigator. Practic, Dobra putea sa-si dea demisia din aceasta functie si dupa ce depunea juramantul in calitate de deputat, dar a declarat ca a decis sa faca acest lucru acum pentru ca cel care va veni in locul sau sa-si poata pregati strategia pentru anul 2017.
Statutul asociatiei stabileste ca membrii se pot retrage oricand din aceasta, cu conditia sa comunice decizia lor organelor de conducere ale Asociatiei, cu cel putin 30 de zile inainte de retragere. Astfel, Calin Dobra, consilier judetean, presedinte al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis – APDT Timis si-a inaintat demisia din calitatea de reprezentant al judetului Timis in Consiliul Director al Asociatiei si, pe cale de consecinta, din functia de presedinte al acesteia in 4 noiembrie 2016, solicitand demararea procedurilor privind desemnarea unui alt reprezentant in Consiliul Director. Cel mai probabil, inlocuitorul sau va fi tot un consilier judetean PSD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005217 (s)