News Flash:

Targ dedicat produselor naturale si promotii de iarna de pana la 70%, en week-end, la IULIUS MALL

13 Ianuarie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
happy new sales

Târg de Sănătate şi Produse Naturale, sesiuni de shopping cu oferte de până la 70% şi târg de genţi şi accesorii, toate se află în programul evenimentelor din week-end, de la Iulius Mall Timişoara.

 

Sunteţi preocupaţi de un stil de viaţă cât mai sănătos? Vă aflaţi în căutarea produselor naturale care ajută organismul în anotimpul rece şi nu numai? De vineri şi până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea loc prima ediţie din acest an a Târgului de Sănătate şi Produse Naturale, care reuneşte 35 de expozanţi. Miere, dulciuri de casă fără conservanţi, produse alimentare naturale, vinuri ecologice, sucuri, gemuri şi siropuri, seminţe, fructe uscate, ceaiuri şi alte produse alimentare naturale vor putea fi achiziţionate de la participanţi. Din oferta târgului nu lipsesc: articolele medicinale, pietrele semipreţioase în stare brută, cristalele şi mineralele cu proprietăţi terapeutice, obiectele din lemn sau piele ecologică, săpunurile, cremele naturale, produsele feng shui, bijuteriile antialergene şi articolele bio de curăţenie.

 

Magazinele din Iulius Mall își așteaptă, în continuare, clienții cu prețuri promoționale și oferte irezistibile. Ținute în tendințe, accesorii șic, produse de înfrumusețare și multe alte propuneri atrăgătoare, însoțite de urarea „HAPPY NEW SALES”,  le stau la dispoziție timișorenilor și nu numai, la Iulius Mall. Piese vestimentare, încălţăminte, bijuterii,  accesorii, articole sportive şi multe altele pot fi achiziţionate, în această perioadă, la preţuri cu până la 70% mai mici.

 

Oferte la fel de tentante, în special pentru doamne şi domnişoare, au pregătit şi organizatorii târgului Bag Expo. Aceştia le aşteaptă pe cliente cu 4.000 de modele de genţi şi accesorii, până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall. Prima ediție din 2017 a evenimentului include articole din noua colecţie, dar şi genţi şi acesorii de sezon cu preţuri promoţionale. Astfel, doritoarele pot achiziţiona genţi pentru iarnă, mănuşi, fulare şi căciuli, reduse cu până la 20%. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi eşarfe sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo, pe care organizatorii vă invită să le descoperiţi.

 

Galerie Foto

TARG_BIO_ianuarie_2017
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)