News Flash:

Cine vor fi nasii fetitei Simonei Gherghe

12 Ianuarie 2017
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe
Cine vor fi nasii fetitei Simonei Gherghe. Vedeta si iubitul ei au decis. Cei doi i-au ales deja pe cei care sa le crestineze micuta, care urmeaza sa se nasca in luna iunie a acestui an.
Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe traieste una dintre cele mai frumoase periode din viata ei. Este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta si partenerul ei de viata, Razvan Sandulescu, vor deveni parintii unei fetite in vara acestui an.
Nasii fetitei Simonei Gherghe, niste vecini
Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru mothersandthecity.ro, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre sarcina sa, dar a si dezvaluit cine vor fi nasii de botez ai fetitei ei.
„Nasii fetitei vor fi doi prieteni apropiati, care ne sunt, de altfel, si vecini”, a afirmat Simona Gherghe.
Intrebata care a fost primul ei gand cand a aflat ca este insarcinata, Simona Gherghe a raspuns:
„A fost o mare fericire si cea mai mare dorinta implinita. E un copil dorit si deja foarte iubit. Si nu, nu a fost o surpriza, pentru ca ne pregateam de ceva vreme pentru bebe”.
Cat despre ce considera ca este cel mai important sa o invete pe fiica ei, vedeta a marturisit:
„As vrea sa o invat sa aiba curaj, sa fie un copil liber, sa stie sa ajute, sa fie empatica… Am o multime de proiectii in legatura cu ea. Iar de la mine, imi doresc sa nu fiu genul ala de mama-closca, sa nu fiu panicata (sper sa-mi iasa)”.

simonei gherghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004710 (s)