News Flash:

Sandra Izbasa si Petrisor Ruge s-au impacat

24 Septembrie 2017
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
sandra
Sandra Izbasa si Petrisor Ruge formeaza din nou un cuplu, dupa mai bine de trei luni in care au stat despartiti. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Danseaza printre stele” si de atunci au inceput sa isi traiasca povestea de dragostea, ajungandu-se sa se vorbeasca chiar de o nunta.

Dupa cateva luni in care au stat separate, si-au dat seama ca nu pot trai unul fara altul si au decis sa isi continue povestea de iubire.


“Sandra si Petrisor s-au despartit de cateva saptamani. A fost o surpriza neplacuta pentru toata lumea. Erau tare frumosi impreuna, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se sustineau si chiar se iubeau. Isi petreceau destul de mult timp impreuna, el aproape ca era mutat definitiv la Sandra. Au facut multe sacrificii ca sa fie impreuna. Sandra l-a insotit la spectacole in tara, in strainatate, atunci cand era plecat cu Andreea Balan, doar ca sa fie langa el. Si el a facut sacrificii pentru ea. Toata lumea se astepta la o nunta, la o logodna, nu la o despartire. Nu i-am vazut niciodata certandu-se, erau numai un zambet amandoi si foarte dragastosi unul cu celalalt. Nu stie nimeni care e motivul, ei nu discuta despre relatia lor. Nici cand erau impreuna, fericiti, nu dadeau din casa. Sa speram ca e o doar o pauza si nu o despartire”, a declarat o sursa.

sandra izbasa petrisor ruge cuplu nunta iubire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013662 (s)