News Flash:

Topul celor mai periculoase zodii

24 Septembrie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii
De curand, FBI-ul a publicat datele de nastere ale criminalilor in serie si ale psihopatilor, asa ca iata ce zodiile care sunt cele mai periculoase, pornind de la cele mai inofensive:

Gemeni

Gemenii sunt cei mai putin periculosi, desi unii spun lucruri rele despre ei. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu iau nimic prea in serios si sunt oameni buni. Sunt prea vorbareti si nu au intentia de a rani sau ucide pe cineva.

Varsator

Varsatorul esre un alt semn zodical destul de inofensiv, deoarece crede cu adevarat in justitie. Cu toate acestea, ego-ul lor este mare si este, de asemenea, unul dintre cei mai destepti oameni. Chiar daca fac o crima, dovezile dispar in cel mai scurt timp. 

Leu

Leii sunt mandri si puternici, dar cu toate acestea, nu fac rau altor persoane.

Balanta

Balanta e rabdatoare, dar este putin mai periculoasa decat zodiile enumerate anterior. Ea isi pierde cumpatul atunci cand altii le fac rau. 

Fecioara

Fecioara se situeaza undeva la mijloc, dar se indreapta catre partea periculoasa. Ea are tendinte psihopatice, insa nu aleg intotdeauna violenta. Mai des fac activitati frauduloase.

Pesti

Cei din zodia Pesti sunt considerati persoane simpatice. Cu toate acestea, cei mai multi criminali in serie sunt nascuti sub acest semn zodiacal.

Ei pot deveni usor dependenti de anumite lucruri si sunt foarte predispusi sa faca rau.

Capricorn

Capricornii sunt in spatele celor mai multor crime in masa, dar nu exista multi ucigasi nascuti sub acest semn. Majoritatea Capricornilor sunt corecti si morali, dar pot deveni foarte periculosi daca sunt provocati.

Berbec

Berbecul este foarte agresiv si nebun. El nu se stapaneste prea bine, asa ca daca il jignesti, ai putea avea probleme mari. Cu toate acestea, furia lui nu dureaza prea mult.

Taur

Taurul este cu adevarat agresiv si furios, dar este mai predispus la fraude decat la uciderea oamenilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca el iubeste lucrurile scumpe si banii.

Sagetator

Cei mai nesanatosi oameni din istorie s-au nascut sub acest semn zodicale. Ei sunt lideri supremi si fac crime in masa. 

Scorpion

Majoritatea criminalilor in serie sunt nascuti in zodia Scorpion. Acesta este un semn sadic si intr-adevar periculos, deci ai grija daca te afli in jurul lui.

Rac

Racul este cel mai periculos semn zodiacal. Este pasiv agresiv si poate deveni extrem de gelos. Acest lucru conduce la tot mai multe fapte rele.

sursa: eva.ro

gemeni varsator leu balanta fecioara pesti capricorn berbec taur scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010823 (s)