News Flash:

Franta sub TEROARE: Schimb de focuri si luare de ostatici intr-un magazin. Cel putin 2 oameni ucisi

9 Ianuarie 2015
1485 Vizualizari | 0 Comentarii

Un schimb de focuri a izbucnit vineri la Vincennes, o zona situata la periferia estica a Parisului, intr-o bacanie cu alimente cuser, unde ar avea loc si o luare de ostatici. Cel putin cinci persoane ar fi tinute ostatice, potrivit unei surse din politie. Cel putin doua persoane au fost ucise in schimbul de focuri, a declarat o sursa apropiata dosarului.

UPDATE 15:40 - Doi islamisti - un barbat si o femeie - cautati la Paris dupa uciderea unei politiste

Doi islamisti - un barbat si o femeie - sunt cautati activ de autoritatile franceze dupa atacul comis joi, la Paris, soldat cu moartea unei politiste, relateaza Le Figaro.

Autoritatile franceze au difuzat semnalmentele celor doi suspecti. Este vorba de Amedy Coulibaly, un islamist de 32 de ani, care a deschis focul, joi, in zona Montrouge din Paris, omorand o politista.

Cel putin doua persoane au fost ucise in schimbul de focuri, a declarat o sursa apropiata dosarului.

 "Sunt cel putin doi morti, poate mai multi, dar deocamdata nu stim", a afirmat sursa citata.

Autorul atacului ar fi fost ajutat de o tanara de 26 de ani, Hayat Boumeddiene.

"Cei doi suspecti sunt inarmati si periculosi; sunt dati in urmarire pentru omor calificat si pentru activitati teroriste", a comunicat Parchetul din Paris.

Potrivit informatiilo preliminare din cadrul investigatiei, Amedy Coulibaly incerca sa atace sediul unui post de televiziune situat in sudul Parisului. Suspectul are antecedente penale, el fiind arestat o luna in anul 2010, dupa ce fusese prins avand o arma automata de tip Kalasnikov.

Sursa din politie a precizat ca agresorul de la Vincennes este autorul atacului de joi de la Montrouge, soldat cu moartea unei politiste. "Este extrem de periculos (...). Este echipat cu doua pusti de asalt", a adaugat sursa.

"Stiti foarte bine cine sunt", le-a spus atacatorul politistilor care il incercuiesc.
Mediafax.ro 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)