News Flash:

Decretele de numire a lui Teodorovici si Nica la Ministerul Finantelor si MFE, semnate de Iohannis

30 Martie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus, luni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, la care au fost prezenti si premierul Victor Ponta si presedintii celor doua Camere.
De asemenea, la ceremonie au participat ministrul Muncii, Rovana Plumb, precum si consilieri prezidentiali.
Administratia Prezidentiala a anuntat, luni dimineata, ca seful statului a semnat decretul prin care Eugen Orlando Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat decretul prin care Teodorovici este numit ministru al Finantelor Publice.
De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat, luni dimineata, si decretul prin care Marius Nica este numit in functia de ministru al Fondurilor Europene.
Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii.
Postul de ministru al Finantelor este vacant dupa ce Darius Valcov, cercetat de DNA pentru trafic de influenta, a demisionat, postul fiind preluat, in urma cu o saptamana, cu titlu de interimat, de catre premierul Ponta.
Eugen Orlando Teodorovici s-a nascut in 12 august 1971. El este absolvent al Academiei de Studii Economice si are un doctorat in managementul fondurilor europene.

palatul cotroceni victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005212 (s)