News Flash:

Alexandru Arsinel a avut probleme cu nervul sciatic, dar se simte mai bine si va continua sa joace

30 Decembrie 2014
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca a avut "niste probleme cu nervul sciatic" si a consultat un medic care i-a prescris un tratament pentru ameliorarea durerii, astfel ca actorul va putea sustine in continuare spectacolele programate la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Actorul Alexandru Arsinel va sustine spectacolele programate la Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, desi se confrunta cu probleme de sanatate.
"Am avut niste probleme cu nervul sciatic, mi-a creat un disconfort, o durere. Am consultat doctorul, mi-a dat o medicamentatie, urmand ca nervul respectiv sa se dezinflameze - s-a inflamat si m-a durut. Sunt suferinte obisnuite de la o anumita varsta", a declarat actorul, pentru MEDIAFAX.
Acesta a precizat ca, daca problema de sanatate nu se rezolva cu medicamente, ar putea suferi o interventie chirurgicala.
"In ultima instanta, daca nu se rezolva medicamental, trebuie sa actionez intr-un fel, dar nu este o operatie extrem de complicata", a spus Alexandru Arsinel.
In prezent, Alexandru Arsinel se afla, impreuna cu sotia, la Sinaia.
"Sunt la Sinaia, unde eu am o cabana, cu sotia. Mai vin prietenii, au fost copiii, ne relaxam. Efectiv ne relaxam si noi cateva zile", a declarat actorul, pentru MEDIAFAX.
Actorul Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant renal, la sfarsitul lunii august 2013, si a fost externat pe 12 septembrie 2013. Acesta a revenit pe 23 septembrie 2013, la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj (ICUTR), pentru a fi supus mai multor investigatii medicale, dupa ce starea de sanatate i s-a deteriorat. Acesta a fost externat de la ICUTR pe 3 octombrie 2013 si a continuat acasa tratamentul indicat de specialistii ICUTR.
Actorul Alexandru Arsinel s-a nascut pe 4 iunie 1939, in localitatea Dolhasca, judetul Suceava. In anul 1962, acesta a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I. L. Caragiale" din Bucuresti.
Este vedeta a Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti, dar si director al institutiei. Alaturi de Stela Popescu, el a format un cuplu artistic celebru atat in tara, cat si in strainatate. Pentru activitatea lor, cei doi actori au fost rasplatiti, in anul 2002, cu premiul special al UNITER pentru teatrul de revista.
A jucat in filme precum "Ana si... hotul" (1981), "Miss Litoral" (1990), "Anotimpul iubirii", "In fiecare zi mi-e dor de tine", "A doua cadere a Constantinopolului" (1994), "Paradisul in direct" (1995), "Sexy Harem Ada-Kaleh" (2001).
In februarie 2004, Arsinel a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter.
Alexandru Arsine poate fi vazut, in prezent, in spectacolele Teatrului de Revista "Constantin Tanase". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006663 (s)