News Flash:

Cura de detoxifiere a Giuliei

27 Decembrie 2014
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
giulia
Si Giulia este atenta la felul in care arata si este o fana a curelor de detoxifiere. Cantareata apeleaza de 3-4 ori pe an la o astfel de dieta, tocmai pentru ca stie ca este important sa ai un organism sanatos.

Giulia Anghelescu tine o cura de detoxifiere simpla, cu fructe si legume. Astfel, cantareata mananca timp de 5 zile doar fructe si legume, fierte sau crude. Produsele de origine animala sunt interzise complet in dieta ei in aceasta perioada, la fel ca produsele procesate sau lactatele.


“Un nutritionist mi-a recomandat aceasta cura in urma cu cativa ani. Prima data mi-a fost putin mai complicat, dar mi-am dat seama ca este vorba doar de 5 zile, asa ca m-am motivat, iar rezultatele se vad imediat. Imi place sa beau in aceasta perioada si suc de sfecla rosie care ajuta foarte mult in cura de detoxifiere a organismului. Alimentatia mea este variata in aceasta perioada si nu ma infometez!”, a declarat Giulia, potrivit csid.ro.

Cura cantaretei arata cam asa:

-dimineata: suc de legume, telina, castravete sau sfecla rosie, cafeaua este inlocuita cu ceai verde, iar pe post de indulcitor sirop de agave

- pranz: salate, grau fiert

- seara: suc si seminte sau fructe uscate

- gustari: fructe, fara struguri.


giulia detoxifiere dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)