News Flash:

17 migranti afro-asiatici care voiau sa intre ilegal în tara, prinsi la granita cu Serbia

14 Octombrie 2016
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti granita
Un grup de 17 migranti din spatiul afro-asiatic, dintre care patru minori, au fost depistati, joi, de politistii de frontiera timiseni in zona localitatii Denta, la granita cu Serbia, in timp ce voiau sa intre ilegal in Romania. 
'Actionand in baza unei informatii, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Rurale Denta au actionat pentru depistarea si identificarea unui grup de persoane de origine afro-asiatica, care nu isi justifica prezenta in zona localitatii de frontiera Denta. In cadrul primelor cercetari s-a constatat ca grupul era format din 17 persoane, cetateni vietnamezi, sirieni si afgani, sase barbati si sapte femei cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, insotiti de patru minori, cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, care nu detineau documente de identitate asupra lor', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis AGERPRES. 
Persoanele in cauza, aflate la intrarea in localitate, au fost preluate si conduse la sediul sectorului pentru cercetari. 
Acestia au sustinut ca au trecut frontiera din Serbia in Romania, pe jos, cu scopul de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului, respectiv punerea in aplicare a acordului de readmisie, mentioneaza sursa citata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004563 (s)