News Flash:

COD PROTOCALIU de inundatii in sapte judete, de la ora 14.00. Care sunt zonele afectate

5 Mai 2014
675 Vizualizari | 0 Comentarii
Codul portocaliu de inundatii ramane valabil pentru sapte judete, de la ora 14.00, pana la noapte sau marti la pranz, potrivit unei noi avertizari a Institutului de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).
Codul portocaliu de inundatii ramane valabil pentru judetele Dolj, Arges, Dambovita, Giurgiu, Valcea, Prahova si Olt, de la ora 14.00, pana la noapte sau marti la pranz, potrivit unei noi avertizari a Institutului de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).
Potrivit avertizarii, va fi cod portocaliu, de luni la ora 14.00 pana marti la ora 14.00, pe raurile din bazinele hidrografice: Jiu pe sector aval confluenta Motru - amonte S.H Podari (judetul Dolj), afluenti ai Argesului superior (judetul Arges) si pe Sabar (judetele Dambovita si Giurgiu).
De asemenea, va fi cod portocaliu pana luni la ora 23.00, pe versanti, torenti, paraie si pe raurile mici din zonele de deal si de munte din judetele Valcea, Arges, Dambovita si Prahova, si pana marti la ora 12.00 pe Vedea amonte S.H. Buzesti si pe Teleorman amonte S.H. Tatarastii de Sus (judetele Olt si Arges).
Totodata, va fi cod galben, pana marti la ora 14.00, pe raurile din bazinele hidrografice: Timis, Barzava, Cerna (judetele Timis si Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu sector aval S.H. Sadu si pe afluentii sai din judetele Gorj, Mehedinti si Dolj, pe unii afluenti ai Oltului mijlociu si inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea, Dolj si Sibiu, pe unii afluenti ai Muresului din judetul Hunedoara, pe Vedea (judetele Teleorman si Olt), Arges (judetele Arges, Dambovita si Giurgiu), bazinul superior si mijlociu al Ialomitei (judetele Dambovita, Prahova si Ialomita).
Aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate.

codul portocaliu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012614 (s)