News Flash:

Cine e Tereza, fosta sotie a lui Radu Valcan

15 Mai 2017
1647 Vizualizari | 0 Comentarii
adela radu
Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit in mare secret, intr-o vila de vanatoare asezata in munti, si avand alaturi doar cateva persoane foarte dragi. Putini stiu ca actorul a mai fost casatorit in urma cu zece ani, cu Tereza, o blonda frumoasa care i-a marcat acestuia destinul.
In 2003, Radu Valcan era manechin si traia o poveste de dragoste alaturi de Tereza, cea care a devenit la scurt timp doamna Valcu si care parea jumatatea perfecta pentru el. S-au iubit mult, au crescut impreuna si au incercat sa formeze o familie fericita, dar destinul nu a fost de partea lor. Radu si Tereza aveau multe afinitati, iar in cei patru ani de casnicie fiecare si-a pus amprenta in dezvoltarea celuilalt. Cu toate acestea, cei doi au ajuns in fata instantei in 2007 pentru a divorta de comun acord.
Tereza a pastrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost impartite in urma unei intelegeri.
Peste cativa ani, in 2010, Tereza Valcan s-a recasatorit, eveniment petrecut in mare secret. Noul ei sot, grecul Dimitris Tramakas este directorul unei companii de advertising din Romania, iar blonda a tinut ca ceremonia sa se petreaca in cadru foarte restrans, la fel cum, si Radu, fostul ei sot a facut in urma cu ceva vreme.
Se pare ca cei doi, inca au aceleasi apucaturi care se manifesta acum in noile parteneriate. Intre timp, Tereza a devenit mamica unei fetite si traieste fericita alaturi de noua familie, iar Radu este fericit impreuna cu Adela Popescu.

Galerie Foto

Tereza_fetita
radu valcan adela popescu casatorit secret tereza blonda frumoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006861 (s)