News Flash:

Femeile inteligente refuza sa faca ASTA in PAT! Nu accepta niciodata ce scrie la punctul 4

13 Mai 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
images

Femeile inteligente ştiu cum să îşi ţină bărbatul lângă ele. Am aflat câteva trucuri sexuale la care acestea recurg de fiecare dată când îşi propune lucruri măreţe în dormitor!

În primul rând, femeile inteligente îşi aleg bine partenerul cu care fac amor. Se spune că femeile inteligente sunt mai pretenţioase atunci când aleg locul, persoană şi felul în care fac dragoste. Iată câteva trucuri sexuale bine de ştiut:

1. Preludiul nu durează o veşnicie. Preludiul este important, însă nu trebuie să înlocuiască actul sexual în sine. Acesta are menirea de a ‘încălzi’ teritoriul pentru ce urmează.

2. Femeile deştepte adoră diversitatea. Pentru că o relaţie să dureze, iar sexul să nu devină plictisitor, femeile isteţe apelează la tot felul de tertipuri pentru a ţine vie flacăra pasiunii: masaje erotice, poziţii sexuale diferite şi chiar sex pe roluri.

3. Femeile deştepte fac legea în dormitor. Ele nu acceptă sub nicio formă să fie supuse şi se gândesc în primul rând la propria lor plăcere. Acesta este şi motivul pentru care majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de ele: pari reci şi independente, însă ştiu ce vor. Orice mascul îşi doreşte o femeie care să ştie ce vrea în pat.
4. Femeile deştepte nu fac sex din obligaţie. Într-o căsnicie, există încă acest sindrom: soţii fac sex pentru a face sex, chiar dacă unul dintre parteneri nu este 100% disponibil.

5. Femeile isteţe ştiu unde să îşi atingă partenerul. Explorarea zonelor erogene masculine este esenţială în obţinerea unui orgasm de calitate. Atingerile în zona pubisului, a abdomenului ori stimularea sfârcurilor poate duce un cuplu pe culmile fericirii.

6. Uneori, trebuie să spui şi NU. Femeile care spun DA la orice propunere a persoanei iubite vor trăi într-o relaţie plină de frustrări, iar aceste nemulţumiri se pot acutiza până la ruperea relaţiei. Este foarte importantă comunicarea în această situaţie pentru a evita destrămarea înainte de vreme.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006532 (s)