News Flash:

Cum scapam de mirosul de transpiratie al picioarelor

13 Mai 2017
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
miros picioare
Vara e principalul inamic al picioarelor si al mirosului fin. Exista persoane care, indiferent ce ar purta, nu se pot descalta cand merg in vizita de rusine sa nu isi dea pe spate gazda din cauza mirosului pestilential emanat de propriile incaltari.

Ca sa nu iti mai transpire picioarele intr-un mod atat de repulsiv, iti prezentam 6 metode care te scapa de mirosul de transpiratie.

De vina pentru mirosul ingrozitor este o bacterie, au descoperit cercetatorii. Iti spunem imediat ce sa faci ca sa o elimini pentru totdeauna.

1. Inmoaie picioarele in apa cu sare
Sare extrage umezeala din talpi si astfel reduce bacteria care si-a facut culcus acolo, spun expertii. Ce e de facut? Intr-un lighean cu apa calda, dizolva o jumatate de punga de sare si stai cu picioarele acolo timp de 20 de minute. Este suficient sa repeti procedeul zilnic, timp de 2 saptamani si picioarele tale nu vor mai transpira atat de rau.

2. Fa bai cu otet
Daca vrei sa fie dusa pentru totdeauna bacteria care iti tranforma picioarele in adevarate bombe ecologice, trateaz-o cu raceala si otet. Exact! Inmoaie-ti picioarele intr-un amestec de otet si apa, mai exact adauga o parte de otet la 2 parti de apa si stai acolo o jumatate de ora, o zi pe saptamana.

3. Ceaiul te ajuta sa nu mai transpiri
Acidul pe care il contine ceaiul iti inchide porii si astfel reduce cantitatea de transpiratie. Acelasi acid din ceai se comporta si ca un antibiotic natural, in concluzie poate ucide bacteria care iti da batai de cap. Inmoaie 2 pliculete de ceai negru intr-un litru de apa si lasa-le la fiert un sfert de ora.

Combina totul cu o jumatate de litru de apa rece si apoi inmoaie-ti picioarele acolo timp de o jumatate de ora. Ca sa scapi de mirosul de transpiratie, e nevoie sa repeti procedeul zilnic, timp de o saptamana.

4. Alege sosetele potrivite
Intotdeauna mizeaza pe sosetele din bumbac pentru ca ele ii permit piciorului sa respire. In concluzie, nu purta niciodata sosete din materiale cum este nailonul, care tine umezeala in jurul talpii.
. Foloseste spray de picioare

In caz ca incaltamintea preferata miroase ca o groapa de gunoi, nu o arunca. Spal-o bine si apoi aseaza un strat puternic de spray de picioare inauntru. Da si sosetele cu spray si lase-le sa petreaca noaptea in incaltamintea deja tratata.

6. Foloseste pudra de talc
Este simplu sa nu transpiri, e bine doar sa stii toate trucurile. Ca sa eviti momentele stanjenitoare, presara niste pudra de talc pe talpa pantofului si te vei tine departe de infectiile cu bacterii sau ciuperci care iti afecteaza picioarele.


picioarelor mirosului fin rusine mirosului pestilential
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005790 (s)