News Flash:

Gest cutremurator facut de vaduva lui Ioan Gyuri Pascu, la 9 luni de la moartea vedetei

13 Mai 2017
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
pascu
Pe 26 mai se vor implini 9 luni de cand artistul a trecut in nefiinta, iar sotia lui, Daniela Marin, s-a zbatut sa-i duca mai departe proiectele de suflet, scrie click.ro.


Azi, 12 mai, la Teatrul de pe Lipscani va avea loc premiera piesei "I love democracy", proiect in care s-a implicat cap-coada tot Daniela Marin. Pornind de la adaptarea dupa romanul "Fetita si tigara", al lui Benoit Duteurtre, de Sorin-Lucian Ionescu, piesa "I love democracy" surprinde viata unei societati, posibil contemporane, in mijlocul unor evenimente tulburatoare. Consecintele acestor evenimente sunt neasteptate. Regia este semnata de Andrei Bogdan Rosu.
Iata ce scrie pe blog Daniela Marin despre piesa, invocandu-l, din nou, pe Gyuri. "Nici un personaj nu exista daca nu se regaseste pe sine in lume. Asta scriam anul trecut in articolul din pagina dedicata spectacolului <Revelion cu Dumnezeu>. Si in prezent cred la fel. Iar personajele din <I love democracy> se regasesc cu siguranta in lumea noastra cea prezenta, oricat ne-am fi dorit noi sa dam o tenta futurista acestui spectacol. Gyuri ar fi fost cu siguranta entuziasmat de povestea asta tocmai pentru ca prezinta adevarul, tocmai pentru ca arata aberatia lumii".


Pe 26 septembrie 2016, Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani, in urma unui stop cardiorespirator.

daniela marin benoit duteurtre sorin lucian ionescu andrei bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008162 (s)