News Flash:

Ce spune presa internationala despre performanta Simonei Halep: "Speedy Simo"

8 Iunie 2018
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep 3

Presa internationala a remarcat evolutia spectaculoasa a Simonei Halep, dupa victoria in fata lui Gerbine Muguruza si calificarea in finala de la Roland Garros.

"Simona Halep trece cu brio un nou test mental intr-un moment-cheie pentru ea, avand in vedere cum s-a terminat finala de la Roland Garros din 2017. Ultimele 12 luni au fost pentru Halep unele in care a asimilat lectii despre cum sa fie mai agresiva si mai rezistenta mental sub presiune. Aceste doua aspecte au ajutat-o sa straluceasca mai ales in victoria de azi. Simona a fost la inaltime”, scrie WTA.

Halep a aratat de ce merita sa fie numarul unu mondial intr-o victorie dominanta si indrazneata asupra campioanei din 2016, Garbine Muguruza, care nu a reusit sa isi faca serviciul in primul set”, remarca BBC News.

”A fost o performanta de varf din partea lui Halep, probabil una dintre cele mai frumoase ale carierei ei. Apararea ei a fost uluitoare, dar a atacat in egala masura cu atata forta! A lovit mingea la fel de tare ca Muguruya. Si la toate intrebarile despre partea mentala a jocului ei raspunsul a venit fara echivoc in al doilea set”, comenteaza The Guardian.

”Simona este in finala French Open, dupa o victorie impresionanta in fata lui Garbine Muguruza. Muguruza nu pierduse niciun set la acest turneu pana cand s-a lovit de numarul unu mondial. Halep este acum la o victorie distanta de primul titlu de Grand Slam”, scrie Tennis.com.

”Ce meci! Muguruza a avut patru sanse de break pentru a face 5-4, in setul al doilea, dar Halep a aratat o defensiva de maestru”, scrie Live Tennis.

Organizatorii de la Roland Garros o numesc pe Simona Halep ”Speedy Simo”, remarcand viteza de deplasare cu care romanca reuseste, in mod impresionant, sa acopere tot terenul si sa dezvolte o defensiva aproape inexpugnabila impotriva adversarelor sale. 


halep simona
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005228 (s)