News Flash:

Mats Wilander: Cand ai in fata pe cineva rapid ca Simona, e greu sa iti faci jocul

7 Iunie 2018
959 Vizualizari | 0 Comentarii
Eurosport Studio Australian Open 2014 007

Fostul jucător de tenis Mats Wilander a declarat, joi, că pentru Garbine Muguruza a fost greu să-şi facă jocul în faţa Simonei Halep, apreciind că jucătoarea română pare schimbată faţă de anul trecut.

"Nu a fost un meci care s-a ridicat la înălţimea pretenţiilor. Dar când ai în faţă pe cineva rapid ca Simona, e greu să îţi faci jocul. A fost mai relaxată, iar condiţiile meteo i-au fost propice.  E ceva schimbat faţă de anul trecut, acum nu a părut să piardă meciul din mână", a declarat Wilander la emisiunea Game, Schett&Mats.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

Calificarea în finală la Roland Garros este recompensată cu 1,12 milioane de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Câştigătoarea va primi 2,2 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA.

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani şi 1,68 de metri înălţime, va disputa a XXXI-a finală din carieră, a patra din acest an

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)