News Flash:

Ce se intampla in aceste zile cu cabinetele medicale din judetul Timis

28 Iulie 2014
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Inspectorii de la Finante au demarat controale la nivelul cabinetelor medicale individuale din judetul Timis si din Timisoara, pentru clarificarea activitatii financiare din ultimii 3-4 ani.
„Eu, personal, am fost controlata pentru prima data acum si stiu ce inseamna. Este dur acest control”, a subliniat dr. Claudia Iftode, presedinta Societatii Medicilor de Familie (SMF) Timis.
Fiindca multi doctori nu stiu ce drepturi si obligatii au, iar din aceasta cauza apar multe probleme si conflicte, SMF Timis vrea sa vina in sprijinul lor si sa organizeze o conferinta pe aceasta tema in toamna. Pana atunci, ii cheama pe medici la un curs.
„Sa facem un curs de manegement financiar al cabinetului, deci ce obligatii si drepturi are cabinetul de medicina familiei si noi, ca patroni, pe linie fiscala. Ne organizam cate 20-30-40 de medici de familie, scrie Ziuadevest.ro. De asemenea, in toamna, vrem sa facem o conferinta privind managementul cabinetelor medicale individuale din punct de vedere patronal”, sustine dr. Claudia Iftode.

cabinetelor medicale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034035 (s)