News Flash:

Strandurile din Timisoara, goale in aceasta vara din cauza vremii capricioase

26 Iulie 2014
2891 Vizualizari | 0 Comentarii
Principalele stranduri din Timisoara ofera mii de locuri pentru cei care doresc sa se relaxeze la marginea unei piscine, insa administratorii spun ca anul acesta nici nu poate fi vorba de profit, deoarece vremea nu a fost favorabila.
Strandul UMT, unul dintre cele mai mari din Timisoara, are o capacitate de aproximativ 5.000 de locuri si aici se fac investitii anual, inainte de deschiderea sezonului, adica se schimba mobilier, instalatii. Insa in 2013 s-a facut cea mai mare investitie: s-au construit doua bazine pentru copii, cu peste 200.000 de euro, strandul fiind privat. Complexul cuprinde un bazin pentru adulti, doua bazine cu apa termala, doua bazine pentru copii, trei terenuri de fotbal sintetice, restaurante si terase.
"Anul trecut am construit cele doua bazine cu apa de put, sunt bazine pentru copii. De asemenea, a fost dotata si bucataria. Avem si spa in complex. De obicei vine multa lume la noi, dar anul acesta a fost mai greu din cauza vremii", spune administratorul strandului, Marius Calina.
Biletul costa intre 12 si 15 lei, pensionarii platesc 9 lei, iar copiii sub sapte ani beneficiaza de gratuitate. Un sezlong se inchiriaza cu cinci lei pe zi, iar parcarea costa tot cinci lei.
La un alt strand din Timisoara, "Heaven", anul acesta s-au investit 60.000 de euro, adica s-au schimbat sezlongurile, s-au pavat aleile si s-a schimbat instalatia de sunet. Capacitatea strandului este de aproximativ 3.000 de persoane, iar un bilet costa 10 lei pentru adulti (13 lei in weekend) si cinci lei pentru copii cu varste intre 5 si 14 ani (7 lei in weekend), in timp ce copiii sub cinci ani beneficiaza de gratuitate.
Complexul cuprinde un bar, un bazin pentru adulti si doua bazine pentru copii.
Si piscina in aer liber "World Class" de la Iulius Mall din Timisoara este preferata de timisoreni, atunci cand vremea este frumoasa. Managerul Gabriel Tomos spune ca piscina a fost cumparata in urma cu trei ani si ca atunci s-au facut principalele investitii. Aici, pe langa piscina, functioneaza si un jacuzzi si un bar cu bauturi nonalcoolice. Capacitatea este de aproximativ o suta de persoane, iar pretul unui bilet de intrare este de 29 de lei pe zi, in timp ce un abonament pe luna costa 299 de lei. Mediafax.ro

marius calina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037754 (s)