News Flash:

Ion Tiriac pregateste in Caras-Severin un nou fond de vanatoare, o alternativa la cel de la Balc

24 Iulie 2014
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
 Omul de afaceri Ion Tiriac pregateste, in Caras-Severin, un nou fond de vanatoare, care ar putea sa-l surclaseze pe cel de la Balc, din judetul Bihor. 
Este vorba de o suprafata de teren intre comunele Berzovia si Vermes, iar in prezent, Ion Tiriac are un contract de prestari servicii, de paza, cu Ocolul Silvic Bocsa Romana, care se deruleaza in conditii foarte bune, potrivit directorului tehnic al Directiei Silvice Resita, Stejarel Rotariu. 
Pana in prezent, Ion Tiriac a inceput lucrarile de imprejmuire a suprafetei respective pe care intentioneaza sa faca un fond de vanatoare care sa fie emblematic pentru intreaga zona. 
'Lucrarile de imprejmuire a celor peste 700 de hectare pe care Ion Tiriac le-a cumparat pentru un fond privat de vanatoare, care ar putea deveni emblematic pentru judet si pentru aceasta parte a tarii, au inceput deja. Am inteles ca, in timp util, zona va fi si populata cu mistreti, in asa fel incat sa devina o alternativa la fondul din Balc, sau chiar sa-l inlocuiasca', a afirmat directorul tehnic al Directiei Silvice Resita.
Ion Tiriac este cunoscut in tara ca fiind pasionat de vanatoare, iar pe domeniul din Balc se organizeaza, anual, partide de vanatoare la care participa unii dintre cei mai celebri si mai bogati oameni din lume. AGERPRES

ion tiriac stejarel rotariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 33 queries | Mysql time :0.015248 (s)