News Flash:

Ce ii face fericiti pe barbati

10 Octombrie 2016
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Ce ii face pe barbati fericiti? Daca barbatii sunt egali cu femeile nu ar trebui sa ne fie greu sa le facem pe plac. In realitate nu este deloc asa. Uneori este greu sa intelegi cum functioneaza barbatii.
Site-ul askmen.com a publicat o serie de 10 lucruri care ii fac pe barbati fericiti. Lista a fost intocmita de un economist de la o Universitate din New York. Urmareste lista si invata cum sa actionezi cand vrei sa-l faci fericit pe barbatul de langa tine.
Ce ii face pe barbati fericiti? Daca barbatii sunt egali cu femeile nu ar trebui sa ne fie greu sa le facem pe plac. In realitate nu este deloc asa. Uneori este greu sa intelegi cum functioneaza barbatii.
Site-ul askmen.com a publicat o serie de 10 lucruri care ii fac pe barbati fericiti. Lista a fost intocmita de un economist de la o Universitate din New York. Urmareste lista si invata cum sa actionezi cand vrei sa-l faci fericit pe barbatul de langa tine.
1. Petrecera timpului cu prietenii
Barbatii se simt in largul lor in mijlocul prietenilor. Este o activitate care produce serotonina, unul dintre hormonii responsabili pentru fericire.
2. Sanatatea
Sanatatea este o preocupare comuna atat pentru barbati cat si pentru femei. Cu toate acesta se pare ca sanatatea nu depinde numai de bolile de care suferim, ci si de mediul in care ne desfasuram activitatea. In cazul barbatior, faptul ca sunt mai sanatosi decat alte persoane contribuie la fericirea lor.

3. O partenera fericita
Cand cineva apropiat de tine incepe sa rada, in curand vei incepe si tu sa razi, chiar daca nu stii care este motivul. In relatie functioneaza la fel: partenerul tau va fi mai fericit daca tu vei fi fericita. Potrivit autorului. „unul dintre secretele mariajului fericit este sa ai un partener fericit”
4. Lucreaza la ceea ce le place
Si cine nu vrea sa lucreze la ceea ce ii place? Atunci cand fac ceea ce le palce, barbatii sunt fericiti, far a le pasa atat de mult cat castiga. Este lesne de inteles, daca ne gandim ca oamenii petrec majoritatea timpului lor muncind. Facand ce le place, au satisfactie.
5. Sustinerea
Sa ii ajute pe altii sa aiba o viata placuta, este un sentiment placut pentru barbati, ii face fericiti.
6. Casatoria
Casatoria nu este o condamnare vesnica pentru toti barbatii. Barbatii tind sa fie mai fericiti atunci cand sunt casatoriti. Casatoria creste speranta de viata a barbatilor. Cu toate acesta fericirea se simte in special in primul an al casatoriei.
7. Locuitul aproape de locul de munca
In marile orase este neplacut sa petreci multe ore in trafic spre munca. Daca locuiesti aproape de locul de munca, scade considerabil nivelul de stres, si ajuta la o viata mai fericita.
8. Tanar sau in varsta
Cand suntem copii fericirea pare sa nu aiba sfarsit. In timpul cresterii devenim preocupati de diferite probleme, activitati si trecem prin diferite crize. In cele din urma, imbatranim si ne recuperam bucuria pe care o aveam atunci cand eram tineri.
9. Sex
Sex-ul este un instrument important, ce face oamenii fericiti. Barbatii care fac sex regulat sunt mai fericiti decat ceilalti.
10. Competitivitatea
Competitivitatea masculina ii face pe barbati fericiti. Barbatii doresc permanent sa simta succesul in raport cu prietenii, colegii.

prietenii sanatatea partenera fericita lucreaza sustinerea casatoria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005308 (s)