News Flash:

Bianca Dragusanu le-a raspuns carcotasilor. A avut mama surogat?

9 Octombrie 2016
1532 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca dragusanu selfie
Cu siguranta ultima perioada  a fost cea mai frumoasa din viata Biancai Dragusanu, dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Natalia Sofia, insa vedeta a ajuns recent pe patul de spital.
Mai exact, intreg episodul s-a petrecut cu cateva zile in urma, iar Bianca Dragusanu a fost nevoita sa ajunga din nou in spital, dupa ce a adus pe lume primul ei copil. De asemenea, ea ar fi mers in mare secret la o clinica privat din Capitala, la cea la care a apelat si cand a nascut, fiind insotita de catre iubitul sau, Victor Slav. Cel mai probabil vedeta a ales sa mearga la spital pentru a fi consultata de catre medic, mai ales ca aceasta a ales sa nasca prin cezariana.
Mai mult, consultatia nu a durat mai mult de jumatate de ora, iar din cate se pare starea de sanatate a Biancai e una buna. Asta deoarece imediat dupa vizita la medic, vedeta a iesit din clinica pe picioarele ei si alaturi de Victor Slav a mers la un restaurant.
A fost acuzata ca a apelat la o mama surogat
Imediat dupa ce a devenit mamica, Bianca a fost acuzata de catre fani ca nu a fost, de fapt, niciodata insarcinata. Ba mai mult, gurile rele au spus ca vedeta a apelat la omama surogat, iar din acest motiv si-ar fi ascuns si „burtica imaginara“ in timpul presupusei sarcini. Insa, acum, dupa ce a fost surprinsa ca face vizite regulate la medic, nu mai exista niciun dubiu ca, intr-adevar, iubita lui Victor Slav a nascut si ca este in perioada de recuperare dupa operatia de cezariana.

bianca dragusanu victor slav nasca consultatia mama surogat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006699 (s)