News Flash:

Horoscop zilnic, 7 octombrie

7 Octombrie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Ai tendinta sa exagerezi si sa vorbesti pe un ton dur, fiind foarte direct cu cei din jurul tau. Poti transforma totul intr-o drama.

Taur
Un coleg de munca iti va cere sa faci mai multe decat poti duce, iar asta te va face sa ripostezi. Vei avea de pierdut daca iti pierzi cumpatul.

Gemeni
Ai fost rabdator si ai asteptat de mult timp momentul in care sa spui ceva important persoanei iubite sau unui prieten apropiat. Esti foarte emotiv.

Rac
O persoana va incerca sa-ti deschida ochii si sa te faca sa observi cat ai progresat. Detaseaza-te si priveste situatia in ansamblu.

Leu
Vei avea in sfarsit un oponent pe masura la locul de munca, un concurent la pozitia pe care o doresti. Fa o strategie prin care sa-l depasesti treptat.

Fecioara
Este timpul sa renunti la ceea ce nu-ti face bine si sa lasi creativitatea sa lucreze in avantajul tau. Iesi din zona de confort si vei descoperi lucruri minunate.

Balanta
Pregateste-te sa-ti infrunti cele mai mari temeri, dar si cele mai mari dorinte. Vei transforma pierderile in castiguri datorita energiei si sinceritatii tale.

Scorpion
Vei fi atras intr-o batalie care se va dovedi de lunga durata si asta pentru ca adversarul este la fel de incapatanat ca tine.

Sagetator
O intorsatura interesanta a evenimentelor va inteti conflictul in care te afli de ceva vreme, dintre situatia actuala si planurile tale pe termen lung.

Capricorn
Vrei sa vezi care-ti sunt limitele si cat de departe poti lupta pentru a-ti indeplini visurile. Poti atrage si persoane apropiate in aceasta cursa.

Varsator
Esti mai emotiv si mai sensibil decat in mod normal. Starea de bine este trecatoare, pentru ca amintiri ale unor perioade mai fericite te vor deprima.

Pesti
Trebuie sa faci curatenie in ceea ce priveste relatiile pe care le ai. Este momentul sa vezi cine este de partea ta si cine nu, cine te sustine si cine se preface doar. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)