News Flash:

Cum sa ai grija de tenul tau in anotimpul de toamna

9 Octombrie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
ten femeie
Odata instalata toamna (brr, nici noua nu ne convine!), e momentul oportun pentru a-ti updata rutina de frumusete la noile temperaturi.
Concret, a venit acea perioada din an cand trebuie sa iti reinnoiesti, sa iti regenerezi si sa iti improspatezi pielea, dar mai ales cand e cazul sa te ocupi de urmele lasate de efectele nocive ale soarelui si ale vantului din timpul sezonului estival.
Exfoliaza-ti tenul
Vara tendinta este sa evitam exfolierea, pentru a pastra cat mai mult nuanta bronzului. Este momentul sa reintroduci exfolierea in ritualul tau de ingrijire zilnica. „Recomand exfoliantii delicati“, e de parere Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, care ne spune care este ritualul corect de ingrijire pentru acest anotimp.
Hidrateaza-ti tenul
Accelereaza-ti rutina! Pielea in sezon rece are nevoie mai multa de vitamine si de ingrijire mai intensa, inclusiv noaptea, recomanda specialistul. Se recomanda, incepand cu etapa de demachiere, sa te bazezi pe produse cum ar fi laptele demachiant, care contine si ingrediente care vor hidrata pielea in timp ce o cureti. Ca produs de ingrijire, orienteaza-te catre creme cu un grad ridicat de hidratare si nutritie, aplicate de doua ori pe zi, dimineata, inainte de machiaj si seara, inainte de culcare.
 
Protejeaza-ti tenul
Ai grija la efectele daunatoare ale soarelui chiar si pe timpul sezonului iernal, avertizeaza expertul. Chiar daca vara si temperaturile ridicate au trecut, pielea ta are nevoie  in continuare de protectia corecta UV.

exfoliaza tenul hidrateaza protejeaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005273 (s)