News Flash:

BREAKING NEWS: Romanca de 31 de ani ranita in atentatul de la Londra A MURIT

7 Aprilie 2017
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea cristea
Andreea Cristea, romanca in varsta de 31 de ani ranita grav in atentatul de la Londra, a decedat in spital, anunta politia metropolitana londoneza.
"Detectivii care investigheaza atacul terorist comis pe data de 22 martie pe podul Westminster din Londra pot confirma ca femeia in varsta de 31 de ani a murit joi dupa-amiaza, 6 aprilie", anunta Politia metropolitana londoneza (Scotland Yard), intr-un comunicat publicat pe site.
Femeia primea ingrijiri medicale in spital in urma atacului.
"In timp ce identificarea formala este asteptata, noi credem ca femeia este Andreea Cristea", mai anunta Politia metropolitana londoneza in comunicat.
Rudele apropiate au fost informate, mai anunta Scotland Yard.
Familia ei si partenerul ei au transmis un mesaj care anunta moartea tinerei.
"Dupa ce a luptat pentru viata ei timp de peste doua saptamani, iubita noastra Andreea-fiica minunata, sora, partenera, prietena dedicata (...) si cea mai mare iubitoare de viata pe care v-o puteti imagina - a fost in mod brutal si crud smulsa din vietile noastre (...). Ne vom aminti mereu de ea ca fiind raza noastra de lumina care va straluci mereu in inimile noastre. Andreea nu mai poate avea parte, din pacate, de banii care au fost stransi pentru recuperarea ei, deci am dori sa ii donam. (...). Nu am fi putut trece prin aceste incercari si saptamani dureroase fara sprijinul Politiei metropolitane, al Guvernului britanic si al fiecarui departament implicat (...)", se mentioneaza in mesajul transmis de apropiatii fetei.
Andreea Cristea, arhitecta de nationalitate romana, a fost gasita in apa la putin timp dupa atac
Romanca aruncata in apele raului Tamisa in timpul atacului terorist nu a sarit in mod voit de pe podul Westminster pentru a scapa din fata masinii teroristului, ci a fost azvarlita in ape de forta vehiculului, potrivit unui diplomat.
Andreea Cristea, arhitecta de nationalitate romana, a fost gasita in apa la putin timp dupa atac. In incurcatura produsa, au aparut informatii ca aceasta ar fi sarit de pe pod pentru a scapa cu viata din fata masinii.
Ambasadorul roman Dan Mihalache a clarificat ca Andreea Cristea a fost „practic aruncata” in rau de masina. Acesta a adaugat ca femeia se afla in vacanta in Londra alaturi de prietenul sau,  Andrei Burnaz, pentru a sarbatori ziua sa de nastere. Diplomatul a precizat ca Burnaz, inginer, planuise sa o ceara in casatorie pe iubita sa chiar in ziua atacului terorist.
Vineri dupa amiaza, acum doua saptamani, Andreea Cristea si-a redobandit cunostinta, fiind stabilizata dupa o operatie asupra unui cheag de sange pe creier.
Prietenul ei, Andrei Burnaz, a fost tratat in spital pentru o fractura la picior.  Intr-un video se poate vedea momentul dramatic in care este surprinsa caderea romancei. Dan Mihalache a declarat pentru BBC ca: „Este un miracol ca a supravietuit. A fost practic aruncata in Tamisa.” MEDIAFAX.ro

andreea cristea londra scotland yard
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)